fòrum de vehicles elèctrics
http://www.casacota.cat/voltforum/YaBB.pl
esdeveniments >> convocatòries volttour >> Convocatoria reunió assc. volttour 28 novembre
http://www.casacota.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1257897056

missatge començat per Roger Layola a 10.11.2009 a les 23:50:56

títol: Convocatoria reunió assc. volttour 28 novembre
escrit per Roger Layola a 10.11.2009 a les 23:50:56

Apreciats usuaris i simpatitzants del Vehicle Elèctric,

Diversos mitjans de comunicació (La Vanguardia, L’avui, etc) ja han fet ressó de la nostra iniciativa de desenvolupar una xarxa de punts de recarrega arreu de Catalunya amb la participació del espai privat, a més a més dels punts de recarrega que les administracions públiques estan duent a terme.

Aquesta xarxa de punts es diu Xarxa Catalana de Punts de Recarrega Ev-Friendly.

El dissabte 28 de novembre, a partir de les 11:00 hores, al nou Circuit de Motocros elèctric de la empresa Quantyaparx a Sant Feliu de Codines, us volem explicar a tots que és i com funciona la Xarxa Ev-Friendly.

Tractarem també temes d’actualitat sobre el Vehicle Electric en el nostre país i, els qui tinguin ganes de tenir una experiència inoblidable, podran provar les potents motos elèctriques Quantya amb bateries de liti-polimer.


cita:
Per tots aquells que penseu venir amb el vostre vehicle elèctric, podreu endollar al Circuit perquè després pugueu tornar. També, molt important, es podrà deixar les dades del vostre vehicle (matricula, tipus de vehicle) a una llista de usuaris de vehicles elèctrics de Catalunya i que servirà per disposar de unes targes gratuïtes per poder endollar el vostre vehicle a la ciutat de Barcelona.Us adjuntem el programa de la jornada i preguem confirmació de la vostra assistència a info@volttour.net indicant nombre de persones que sereu i especificar si veniu amb algun vehicle elèctric . El dinar serà a gentilesa de l’associació promotora del vehicle elèctric Volt-Tour i les famílies també hi son convidades.


Hi esteu tots convidats !!!

A l'adjunt podeu veure un resum dels temes a tractar en la reunió i com accedir al quantya parx.


cita:
Podeu Confirmar assitencia responent a aquest post mateix  o al formulari de contacte de volttour: http://www.volttour.net/vtcat/index.php?apartado=Contacte


títol: Re: Convocatoria reunió assc. volttour 28 novembre
escrit per rocafort a 16.11.2009 a les 19:45:01

No se on s'ha de confirmar l'assistencia, però ho dit que vindrè, amb vehicle a combustió :-[ ja que no tinc cap vehicle electric que pugui anar per carretera legalment

títol: Re: Convocatoria reunió assc. volttour 28 novembre
escrit per Roger Layola a 16.11.2009 a les 23:21:44

Aquí mateix ja va bé.
Vindràs sol? es per calcul·lar les cadires pel dinar....

títol: Re: Convocatoria reunió assc. volttour 28 novembre
escrit per rocafort a 17.11.2009 a les 20:28:54


Roger Layola escrit a 16.11.2009 a les 23:21:44:
Aquí mateix ja va bé.
Vindràs sol? es per calcul·lar les cadires pel dinar....

En principi sol, ja que la meva dona no pot venir, haurè de marxar poc despres de dinar ja que tenim entrades per un concert a la tarda-vespre

títol: Re: Convocatoria reunió assc. volttour 28 novembre
escrit per FlukeFan#1e6 a 18.11.2009 a les 19:05:03

Els que no som membres de la associació, poden assistir-hi?
Voldría venir-hi, de oïent, però potser hi ha un aforament limitat.
Seriem tres, ja que la sembla un lloc prou bonic per a que la mainada hi volti si s'avorreixen amb les xerrades. ( això, amb la mainada passa sempre, per mes interessant que sigui el tema )

títol: Re: Convocatoria reunió assc. volttour 28 novembre
escrit per Roger Layola a 19.11.2009 a les 09:25:58

Benvolgut, com he comentat abans, les reunions de Volttour son obertes a tothom. Hi haurà mainada,doncs les famílies també hi son convidades. Només ens caldria saber si us quedeu a dinar i quantes persones vindran en total. Pots dir-ho en aquest post mateix o en el full de contacte de la web de volttour.

títol: Re: Convocatoria reunió assc. volttour 28 novembre
escrit per FlukeFan#1e6 a 19.11.2009 a les 20:26:44

Vindrem tres, i ens quedarem a dinar.
Miquel, Neus i Joana.

títol: Re: Convocatoria reunió assc. volttour 28 novembre
escrit per rocafort a 28.11.2009 a les 22:30:08

Hola,

Era per felicitar-vos als organitzadors de la trobada al Quantyaparx a Sant Feliu de Codines, per les exiplicacions sobre la xarxa de punts de Recarrega Ev-Friendly, com els altres temes i consultes que hem fet els assistents, i com no, el intercanvi d'experiencies i solucions amb vehicles eléctrics, i per últim felicitar a les persones que han fet aquest circuït de cross amb motos elèctriques, sencillament una experiencia brutal de veure unes motos de cross i sentir els cotxes que passaven per la carretera que estava mes lluny de les motos.

Ah una altre cosa, amino també a que es participi mes aquest forum per intercanviar experiencies sobre vehicles elèctrics.

Pere


fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.