www.casacota.cat    
 CEST diumenge 20 d'agost 2017  
 
Observatori meteorològic de Sant Martí de Canals
 
 
     
                         

Previsió per a: Estany Gento - Colomina - Vall Fosca (2200-2400 m), 8:00Z 19 Aug, 2017Avui: Molt ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja al matí, més tard probabilitat de pluja a la tarda. Tempestes intenses molt probables. Màxima 22°C, però temperatures en descens a la tarda. UV index fins 6. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 15 Km/h, a ratxes a 31 Km/h. Probabilitat de precipitació 40 %. Precipitació menys de 2 mm.
Aquesta nit: Ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja al vespre. Tempestes disperses probable, algunes puntualment intenses. Mínima 12°C. Vent del nord aproximadament 19 Km/h, a ratxes a 31 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.

Diumenge: Generalment assolellat al matí, canviant a assolellat a la tarda. Màxima 20°C. UV index fins 8. Vent del nord aproximadament 16 Km/h, a ratxes a 31 Km/h.
Diumenge a la nit: Serè. Mínima 9°C. Vent del nord aproximadament 16 Km/h, a ratxes a 26 Km/h.

Dilluns: Assolellat. Màxima 21°C. UV index fins 8. Vent de l'oest aproximadament 13 Km/h, a ratxes a 25 Km/h.
Dilluns a la nit: Serè. Mínima 7°C. Vent del sudoest aproximadament 8 Km/h al vespre, canviant a oest-nordoest després de mitjanit.

Dimarts: Generalment assolellat al matí, canviant a molt ennuvolat a la tarda. Lleugera boira, irregular a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja al matí, més tard probabilitat de pluja a la tarda. Tempestes severes probables, amb tornados possibles. Màxima 21°C, però temperatures en descens a la tarda. UV index fins 8. Vent del sud-sudoest aproximadament 14 Km/h, a ratxes a 28 Km/h. Probabilitat de precipitació 80 %. Precipitació entre 5 i 10 mm.
Dimarts a la nit: Parcialment ennuvolat al vespre, canviant a poc ennuvolat després de mitjanit. Moderada boira al vespre, més tard lleugera a moderada boira després de mitjanit. Probabilitat de pluja. Tempestes severes probables, amb tornados possibles. Mínima 9°C. Vent del nordest aproximadament 10 Km/h. Probabilitat de precipitació 70 %. Precipitació entre 5 i 10 mm.

Dimecres: Parcialment a generalment assolellat. probabilitat de pluja a la tarda. Tempestes disperses probable, algunes puntualment intenses. Màxima 20°C, però temperatures en descens a la tarda. UV index fins 8. Vent del sud aproximadament 20 Km/h, a ratxes a 36 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dimecres a la nit: Parcialment ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat després de mitjanit. Lleugera boira, irregular. probabilitat de pluja. Tempestes disperses probable, algunes puntualment intenses. Mínima 10°C. Vent del sud aproximadament 9 Km/h. Probabilitat de precipitació 40 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dijous: Parcialment ennuvolat al matí, canviant a assolellat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja al matí. Tempestes disperses probable, algunes puntualment intenses. Màxima 18°C. UV index fins 8. Vent del sud aproximadament 24 Km/h, a ratxes a 39 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dijous a la nit: Generalment serè al vespre, canviant a parcialment a molt ennuvolat després de mitjanit. probabilitat de pluja després de mitjanit. Tempestes disperses probable, algunes puntualment intenses. Mínima 11°C. Vent del sud-sudest aproximadament 12 Km/h, a ratxes a 27 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.

Divendres: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a parcialment a generalment assolellat a la tarda. probabilitat de pluja a la tarda. Tempestes disperses probable, algunes puntualment intenses. Màxima 19°C. UV index fins 7. Vent del sud-sudest aproximadament 24 Km/h, a ratxes a 39 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.
Divendres a la nit: Parcialment ennuvolat al vespre, canviant a parcialment a molt ennuvolat després de mitjanit. probabilitat de pluja. Mínima 13°C. Vent del nordest aproximadament 16 Km/h, a ratxes a 29 Km/h. Probabilitat de precipitació 50 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dissabte: Molt ennuvolat a ennuvolat al matí, canviant a ennuvolat a la tarda. Probabilitat de pluja. Màxima 18°C. UV index fins 5. Vent del nordest aproximadament 12 Km/h, a ratxes a 29 Km/h. Probabilitat de precipitació 60 %. Precipitació aproximadament 2 mm.
Dissabte a la nit: Ennuvolat. Tronades disperses possibles. Mínima 12°C. Vent del nordest aproximadament 10 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.

© www.casacota.cat - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger

See in english
Les previsions més enllà d'un parell de dies són més incertes com més ens allunyem a dates futures. És recomanable anar comprovant si hi han canvis a cada actualització (normalment al matí i al vespre.)
 
No es garanteix la seva fiabilitat, ni les dades mostrades són oficials. És un model atmosfèric local interactiu a partir principalment de dades locals i observacions fetes in situ.

WWW pc (csct
kskt 22738 m.), 27.06.2008 a les 13:13:40 UTC IP registrada
Previsió zona Peguera

« | » Enviar el tema Enviar el tema

20.08.2017 a les 00:08:37 UTC - Hola, visitant. Clica aquí per a entrar .