www.casacota.cat    
 CEST diumenge 20 d'agost 2017  
 
Observatori meteorològic de Sant Martí de Canals
     

Previsió per a: Conca de Dalt / Pallars Jussà (650 m), 8:00Z 19 Aug, 2017Avui: Ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja a la tarda. Tronades disperses possibles. Màxima 29°C. UV index fins 5. Vent del sud-sudoest aproximadament 7 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Aquesta nit: Molt ennuvolat a ennuvolat. Lleugera possibilitat de pluja després de mitjanit. Tronades disperses possibles. Mínima 19°C. Vent del nordest aproximadament 4 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Diumenge: Parcialment a generalment assolellat al matí, canviant a assolellat a la tarda. Màxima 31°C. UV index fins 8. Vent del nordest aproximadament 4 Km/h al matí, canviant a sudoest a la tarda.
Diumenge a la nit: Serè. Mínima 16°C. Vent del nordest aproximadament 4 Km/h.

Dilluns: Assolellat. Màxima 33°C. UV index fins 8. Vent del sud-sudoest aproximadament 6 Km/h.
Dilluns a la nit: Serè. Mínima 16°C. Vent del sud-sudest quasi en calma al vespre, canviant a est-nordest després de mitjanit.

Dimarts: Assolellat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. probabilitat de pluja a la tarda. Tempestes disperses probable, algunes puntualment intenses. Màxima 33°C. UV index fins 8. Vent del sud aproximadament 6 Km/h. Probabilitat de precipitació 40 %. Precipitació aproximadament 2 mm.
Dimarts a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat al vespre, canviant a poc ennuvolat després de mitjanit. Lleugera boira, irregular. probabilitat de pluja. Tronades disperses possibles. Mínima 18°C. Vent de l'est aproximadament 4 Km/h. Probabilitat de precipitació 40 %. Precipitació aproximadament 2 mm.

Dimecres: Generalment assolellat. Màxima 33°C. UV index fins 8. Vent del sud-sudest aproximadament 9 Km/h.
Dimecres a la nit: Parcialment ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat després de mitjanit. probabilitat de pluja. Tronades disperses possibles. Mínima 20°C. Vent del sudest aproximadament 2 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dijous: Parcialment ennuvolat al matí, canviant a assolellat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja. Tronades disperses possibles. Màxima 32°C. Heat index fins 34. UV index fins 7. Vent del sud-sudest aproximadament 7 Km/h al matí, canviant a 13 Km/h a la tarda. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dijous a la nit: Generalment serè al vespre, canviant a molt ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja després de mitjanit. Precipitació intermitent o en ruixats. Mínima 20°C. Vent de l'est-sudest aproximadament 5 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Divendres: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a parcialment a generalment assolellat a la tarda. probabilitat de pluja. Tempestes disperses probable, algunes puntualment intenses. Màxima 30°C. UV index fins 7. Vent del sudest aproximadament 11 Km/h, a ratxes a 25 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.
Divendres a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat després de mitjanit. Lleugera boira, irregular al vespre, més tard lleugera a moderada boira després de mitjanit. probabilitat de pluja al vespre, més tard probabilitat de pluja després de mitjanit. Tempestes molt probable, algunes puntualment intenses. Mínima 18°C. Vent de l'est aproximadament 6 Km/h. Probabilitat de precipitació 70 %. Precipitació aproximadament 10 mm.

Dissabte: Cobert. Lleugera a moderada boira al matí. Probabilitat de pluja al matí. Tempestes severes probables, amb tornados possibles. Màxima 23°C. UV index fins 3. Vent de l'est-nordest quasi en calma. Probabilitat de precipitació 90 %. Precipitació entre 10 i 20 mm.
Dissabte a la nit: Cobert. Tempestes disperses probable, algunes puntualment intenses. Mínima 20°C. Vent de l'est-nordest quasi en calma. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

© www.casacota.cat - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger

See in english
Les previsions més enllà d'un parell de dies són més incertes com més ens allunyem a dates futures. És recomanable anar comprovant si hi han canvis a cada actualització (normalment al matí i al vespre.)
 
No es garanteix la seva fiabilitat, ni les dades mostrades són oficials. És un model atmosfèric local interactiu a partir principalment de dades locals i observacions fetes in situ.
WWW pc (csct
kskt 22738 m.), 16.02.2007 a les 08:36:22 UTC IP registrada
previsio.casacota.cat

« | » Enviar el tema Enviar el tema

20.08.2017 a les 00:08:46 UTC - Hola, visitant. Clica aquí per a entrar .