www.casacota.cat    
 CEST divendres 23 de juny 2017  
 
Observatori meteorològic de Sant Martí de Canals
     

Previsió per a: Conca de Dalt / Pallars Jussà (650 m), 8:00Z 07 Jun, 2016Avui: Parcialment ennuvolat. Lleugera possibilitat de pluja a la tarda. Tronades disperses possibles. Màxima 30°C. UV index fins 10. Vent del sudoest aproximadament 7 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Aquesta nit: Parcialment a molt ennuvolat al vespre, canviant a poc ennuvolat a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Mínima 13°C. Vent del nordest aproximadament 4 Km/h.

Dimecres: Parcialment a generalment assolellat al matí, canviant a parcialment a molt ennuvolat a la tarda. Lleugera a moderada boira a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja al matí, més tard probabilitat de pluja a la tarda. Tempestes disperses probable. Màxima 29°C, però temperatures en descens a la tarda. UV index fins 9. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 6 Km/h. Probabilitat de precipitació 70 %. Precipitació entre 10 i 20 mm.
Dimecres a la nit: Moderada boira. probabilitat de pluja. Tempestes disperses probable. Mínima 14°C. Vent del nord-nordest aproximadament 7 Km/h. Probabilitat de precipitació 40 %. Precipitació aproximadament 2 mm.

Dijous: Generalment assolellat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Lleugera boira, irregular al matí. Màxima 30°C. UV index fins 9. Vent del nord-nordest aproximadament 5 Km/h al matí, canviant a oest a la tarda.
Dijous a la nit: Parcialment ennuvolat. Mínima 15°C. Vent del nordest aproximadament 4 Km/h.

Divendres: Parcialment ennuvolat al matí, canviant a parcialment a molt ennuvolat a la tarda. probabilitat de pluja a la tarda. Tempestes intenses molt probables. Màxima 30°C. UV index fins 9. Vent del sud-sudest aproximadament 8 Km/h. Probabilitat de precipitació 50 %. Precipitació aproximadament 5 mm.
Divendres a la nit: Molt ennuvolat a ennuvolat al vespre, canviant a ennuvolat després de mitjanit. Lleugera a moderada boira. Probabilitat de pluja. Tempestes molt probable, algunes puntualment intenses. Mínima 16°C. Vent del sud-sudest aproximadament 3 Km/h al vespre, canviant a est després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 70 %. Precipitació entre 5 i 10 mm.

Dissabte: Ennuvolat. Lleugera a moderada boira. probabilitat de pluja al matí, més tard probabilitat de pluja a la tarda. Tempestes severes probables, amb tornados possibles. Màxima 20°C. UV index fins 5. Vent del sud-sudest aproximadament 5 Km/h. Probabilitat de precipitació 80 %. Precipitació aproximadament 30 mm.
Dissabte a la nit: Cobert al vespre, canviant a parcialment a molt ennuvolat després de mitjanit. Lleugera a moderada boira al vespre, més tard moderada boira després de mitjanit. Probabilitat de pluja al vespre, més tard lleugera probabilitat de pluja després de mitjanit. Tempestes intenses molt probables. Mínima 15°C. Vent del nord-nordest quasi en calma. Probabilitat de precipitació 80 %. Precipitació entre 10 i 20 mm.

Diumenge: Parcialment a generalment assolellat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Lleugera boira, irregular al matí. Lleugera possibilitat de pluja. Tronades disperses possibles. Màxima 26°C. UV index fins 9. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 6 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Diumenge a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat al vespre, canviant a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Lleugera boira, irregular. Mínima 15°C. Vent del nord-nordest aproximadament 6 Km/h.

Dilluns: Parcialment ennuvolat al matí, canviant a parcialment a generalment assolellat a la tarda. Màxima 28°C. UV index fins 9. Vent del nordoest aproximadament 5 Km/h al matí, canviant a oest a la tarda.
Dilluns a la nit: Serè al vespre, canviant a poc ennuvolat després de mitjanit. Lleugera boira, irregular després de mitjanit. Mínima 15°C. Vent del nord-nordest aproximadament 5 Km/h.

Dimarts: Parcialment a generalment assolellat. Màxima 26°C. UV index fins 9. Vent del sud-sudoest aproximadament 7 Km/h.
Dimarts a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat. Lleugera boira, irregular. Mínima 15°C. Vent del sud-sudoest aproximadament 3 Km/h.

© www.casacota.net - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger

See in english
Les previsions més enllà d'un parell de dies són més incertes com més ens allunyem a dates futures. És recomanable anar comprovant si hi han canvis a cada actualització (normalment al matí i al vespre.)
 
No es garanteix la seva fiabilitat, ni les dades mostrades són oficials. És un model atmosfèric local interactiu a partir principalment de dades locals i observacions fetes in situ.
WWW pc (csct
kskt 22728 m.), 16.02.2007 a les 08:36:22 UTC IP registrada
previsio.casacota.cat

« | » Enviar el tema Enviar el tema

23.06.2017 a les 15:34:44 UTC - Hola, visitant. Clica aquí per a entrar .